Systemische coaching

Systemische begeleiding en coaching helpt om inzicht te krijgen in wat er onder de oppervlakte speelt en waar je tegenaan loopt. Je voelt je bijvoorbeeld niet lekker in je vel, je hebt het idee dat je maar door moet, je legt de lat te hoog, je ervaart spanning, je loopt tegen vragen aan in je werk of in de opvoeding van je kinderen. 


Samen zoeken we naar helderheid, vitaliteit en zelfvertrouwen. Er ontstaat meer inzicht hoe je de dingen doet, in wie je bent en wat je wil in je leven
.
    


Werkwijze

Ik werk op individuele basis, in mijn praktijkruimte in Zutphen. Daar maak ik gebruik van gesprekken, tafelopstellingen, genogrammen, grondankers en eventuele opdrachten voor thuis. 

Vanuit mijn onderwijsachtergrond werk ik op aanvraag ook met kinderen, daarbij betrek ik de ouders en kijk met hen naar hun systemische achtergrond. 

Dus... zoek je naar ontwikkeling in je leven, in je werk, als opvoeder? Wil je kijken naar vragen waar je mee rondloopt, naar gevoelens waar je mee worstelt, naar je sterke en zwakke kanten en wil je leren om vrijer en vitaler in het leven te staan?
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.


Contactinformatie:

Wondervogel, praktijk voor Systemische Begeleiding en coaching.

Prinses Margrietstraat 1

7204 AJ Zutphen

email: lonnekekromhout@hotmail.com

telefoon: 06-37421753

KVK nummer: 83713697

Bankrekening nummer: NL52KNAB0410398985